Una dintre tehnologii este cea a gesturilor naturale care vor duce la o experienta amplificata. Practic, vei putea posta emotii si idei printr-o simpla miscare a mainii, pe terminalele mobile cu touch screen.

O alta tehnologie ce urmeaza a fi folosita in special de marketeri este cea a recunoasterii chipului si expresiilor utilizatorilor. „Practic, brandurile vor putea sa isi dea seama de emotiile clientilor, daca sunt incantati sau dezamagiti si, in timp real, sa isi adapteze reclamele astfel incat sa creasca vanzarile”, spune Sigleton, in cadrul conferintei Ecomtim.

O alta facilitate pe care o vor implementa retelele sociale in viitor este integrarea automata a fiecarei activitati a utilizatorilor pe retele.

Citeste si:

Astfel, poti opta pentru ca atunci cand asculti o anumita melodie sau te uiti la un anumit film, Facebook sa posteze automat pe wall-ul tau ceea ce faci, fara sa trebuiasca sa intri special si sa scrii „ma uit la filmul X”. Utilizatorii vor putea opta daca doresc sau nu sa includa aceasta facilitate in mod automat.

Ce parere aveti de aceste modificari care vor fi implementate in retelele sociale ale viitorului? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Foto: davenportdesign.net