Chiar daca Facebook-ul a ajuns la 850 milioane de utilizatori si se apropie cu viteza foarte mare de un miliard, din ce in ce mai multi utilizatori incep sa fie deranjati de directia spre care se indreapta website-ul efectiv, scriu jurnalistii PlayTech.ro.
Multi dintre utilizatori nu se pot abtine sa nu intre pe reteaua sociala macar o data pe zi, desi schimbarile care se petrec mereu pe pagina popularului serviciu pot deveni uneori "o pacoste".

Este adevarat, unele modificari sunt amuzante, atragatoare si chiar utile, insa, din pacate, numarul acestora reprezinta un procent infim din totalul elementelor care ne fac viata mai dificila cand vizitam ,,noul” Facebook.

1. Revino la vechiul feed de stiri si ascunde noul Ticker cu Facebook Classic

Multi utilizatori sufera de un disconfort maxim in momentul in care feed-ul principal de stiri este rearanjat parca arbitrat in functie de ,,importanta/popularitate”. Incercand sa compenseze, Facebook a introdus in coltul din dreapta sus un News Ticker. Bara respectiva care nu sta niciodata pe loc afiseaza cu o viteza ametitoare tot ce fac prietenii utilizatorilor.

Vezi toate cele 10 solutii pe Playtech.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri