Google redenumeste Android Market "Google Play" - Cum ti se pare?

Google si-a rebranduit magazinul de aplicatii propriu cunoscut pana in prezent ca Android Market in Google Play. Anuntul coincide cu lansarea noii versiuni de iPad, scrie presa internationala.

Relansarea implica si schimbarea numelor tuturor categoriilor din magazinul virtual. Music, video si books apps vor deveni Play Music, Play Movies si Play Books.

Noul magazin face parte din update-ul Android 2.2. Google Play este disponibil pe mobil, computere, laptop-uri si Chromebooks. Schimbarea numelui magazinului de aplicatii si includerea numelui “Google” in titlu este considerata a fi o miscare inteligenta, sustin analistii.

Rich Trenholm, editorul tehnologic al site-ului Cnet UK a scris “Acest rebrand m-a surprins, dar este o miscare inteligenta. Oricat de populare ar fi telefoanele Android, Google este in continuare un cuvant mult mai bine cunoscut”.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri