Unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din Silicon Valley migreaza in mediul corporate - Google l-a angajat pe Kevin Rose, fondatorul Digg, precum si un numar de angajati de la firma sa Milk, scrie CNNMoney.com.
Rose a creat firma Milk anul trecut, experimentand cu idei noi de aplicatii.

Bradley Horowitz, director de produs la Google, a confirmat zvonurile initiale intr-un post pe Google+. Surse din piata spun ca Rose era curtat si de Facebook dar ca, in aceasta batalie care s-a dus timp de o luna, a castigat Google.

Google a platit circa 15 milioane de dolari pentru achizitia firmei Milk, conform TechCrunch.

Practic, Google a cumparat echipa lui Kevin Rose insa a pus deoparte compania. Milk se va inchide si cei care nu au fost angajati de Google au fost disponibilizati, conform unor surse familiare cu situatia. Google a fost interesata in mod special de oamenii de design – acestia vor fi angajati sa lucreze in mod special pentru reteaua sociala Google+.

Rose este cunoscut in special pentru ca a creat Digg, site de impartasire de continut care era la mijlocul deceniului trecut unul dintre cele mai mediatizate start-up-uri. Intre timp, Digg a intrat intr-un con de umbra. Rose a parasit compania anul trecut, axandu-se pe Milk.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri