Veniturile Yahoo! au crescut in primul trimestru cu 1%, la 1,08 miliarde de dolari, o evolutie peste asteptari, alimentand optimismul ca eforturile directorului general, Scott Thomson, de redresare a activitatilor vor da rezultate, iar actiunile companiei au urcat cu 3,3%, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax.
Veniturile Yahoo! au crescut pentru prima oara dupa trimestrul trei al anului 2008 si au depasit asteptarile analistilor, de 1,06 miliarde de dolari.

Profitul net a avansat cu 28%, de la 223 milioane de dolari la 286 milioane de dolari.

Yahoo! a beneficiat in primele trei luni ale anului de cresterea pietei publicitatii online din Statele Unite cu 23%, potrivit companiei de analiza a pietei EMarketer.

De la preluarea conducerii Yahoo! in ianuarie, Thomson a anuntat reducerea numarului de angajati si reorganizarea companiei, pentru cresterea profitabilitatii, inversarea declinului vanzarilor si recastigarea utilizatorilor pierduti in favoarea Google si Facebook.

Compania anticipeaza pentru trimestrul al doilea un profit din operatiuni de 115-195 milioane de dolari, comparativ cu estimarea medie de 164,1 milioane de dolari a analistilor intervievati de Bloomberg.


Sursa foto: yahoo.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri