Cifrele cheie RoNewMedia 2012

Peste 1.500 de persoane vor participa la RoNewMedia, un eveniment important al industriei online din Europa Centrala si de Est, gazduit de Romania.

Organizatorii au vandut deja aproximativ 1000 de bilete pentru festivalul de Internet care va avea loc la noul sediu al Bibliotecii Nationale din Bucuresti in perioada 16-18 mai .

La eveniment vor participa peste 80 de speakeri, traineri si invitati din peste 60 de companii provenite din 15 tari. Printre companiile participante se numara nume precum Google, Microsoft, Skype, Yahoo,Reuters, BBC sau MSN.

Timp de trei zile, participantii vor asista la 35 de ore de conferinte si dezbateri, la care se adauga 20 de ore de workshop-uri si 10 standuri expozitionale.

In cadrul RoNewMedia va avea loc o competitie in domeniul advertising-ului , la care s-au inscris 66 de campanii publicitare.

RoNewMedia se afla la ultima editie. Incepand de anul viitor, proiectul media isi va schimba numele si va deveni un eveniment regional ce va acoperi toata Europa Centrala si de Est.

Sursa Foto RoNewMedia


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Citește și
Cum sa iti construiesti discursul in asa fel incat sa atragi audienta
Setari Cookie-uri