Poti opta pentru crearea unui magazin online customizat apeland la firme de programare sau chiar folosind softuri ce ofera un magazin online standard, pe care apoi il poti adapta. Aceste solutii sunt destul de costisitoare, ajungand si la cateva mii de euro iar timpul pana la lansarea magazinului poate sa atinga si cateva luni de zile.

O alta varianta pentru crearea unui magazin online este prin intermediul platformei comerciabil.ro - ce ofera magazin online la cheie in doar cateva minute si la preturi incepand de la 28 de ron lunar.

Comerciabil.ro aduce nou in piata de comert electronic integrarea pentru plata cu cardul, astfel ca tu nu mai trebuie sa inchei nici un alt contract si clientii tai pot plati cu cardul imediat. O alta noutate este integrarea cu serviciile de curierat, pentru care ai preturi cu pana la 60% mai mici decat pretul pietei.

Comerciabil.ro iti vine in ajutor cu servicii foarte bune servicii pentru promovarea magazinului tau, asistenta online si suport tehnic si alte zeci de beneficii.

Creaza un magazin online acum!