In urma achizitiei, cei doi operatori isi vor pastra identitatea.

Sigmanet.ro se va dezvolta si isi va creste cota pe piata de IT si componente, fara a se limita la acestea, in timp ce Koyos.ro va oferi in continuare clientilor un portofoliu generalist de bunuri de folosinta indelungata (IT, tablete, smartphone-uri, foto, electronice, electrocasnice) si amenajari interioare.

“Am achizitionat Sigmanet.ropentru ca este un operator cu experienta pe piata de IT si componente. Credem in dezvoltarea acestei piete si investim in aceasta directie. Cele doua site-uri, Koyos.ro si Sigmanet.ro vor functiona in continuare ca doua branduri distincte, dar vor fi pozitionate in mod diferit. Echipele Sigmanet.ro si Koyos.ro isi vor reuni competentele sub umbrela IT&S in beneficul clientului final”, a declarat Dana Iorga, directorul general al IT&S.

Citeste si:

Platformele celor doua site-uri se vor integra, pana la sfarsitul lunii august a acestui an, acest lucru presupunand sincronizarea comenzilor, produselor, preturilor si stocurilor.

Bucurestenii vor avea, de asemenea, la dispozitie doua showroomuri cu o suprafata totala de peste 1.000 metri patrati: showroomul Koyos.ro pentru zona de nord-Baneasa si Sigmanet.ro in langa statia de metrou Eroilor).

„Piata de IT&C se consolideaza iar IT&S este partenerul puternic de care Sigmanet.ro are nevoie in momentul de fata pentru a creste si a se dezvolta la nivelul potentialului si experientei acumulate in cei cinci ani de existenta”, a afirmat Bogdan Socol, directorul general al Sigmanet.ro.