IT&S, compania care detine Koyos.ro, cumpara site-ul Sigmanet

International Transactions&Services SA (IT&S), distribuitor de echipamente electronice, IT si telecom fondat in 1994, a cumparat site-ul de IT specializat Sigmanet.ro, marindu-si astfel cota de piata pe segmentul de comert electronic. Practic, compania va opera prin doua site-uri: Koyos.ro, un magazin online lansat in 2010, si Sigmanet.ro.

In urma achizitiei, cei doi operatori isi vor pastra identitatea.

Sigmanet.ro se va dezvolta si isi va creste cota pe piata de IT si componente, fara a se limita la acestea, in timp ce Koyos.ro va oferi in continuare clientilor un portofoliu generalist de bunuri de folosinta indelungata (IT, tablete, smartphone-uri, foto, electronice, electrocasnice) si amenajari interioare.

“Am achizitionat Sigmanet.ropentru ca este un operator cu experienta pe piata de IT si componente. Credem in dezvoltarea acestei piete si investim in aceasta directie. Cele doua site-uri, Koyos.ro si Sigmanet.ro vor functiona in continuare ca doua branduri distincte, dar vor fi pozitionate in mod diferit. Echipele Sigmanet.ro si Koyos.ro isi vor reuni competentele sub umbrela IT&S in beneficul clientului final”, a declarat Dana Iorga, directorul general al IT&S.

Platformele celor doua site-uri se vor integra, pana la sfarsitul lunii august a acestui an, acest lucru presupunand sincronizarea comenzilor, produselor, preturilor si stocurilor.

Bucurestenii vor avea, de asemenea, la dispozitie doua showroomuri cu o suprafata totala de peste 1.000 metri patrati: showroomul Koyos.ro pentru zona de nord-Baneasa si Sigmanet.ro in langa statia de metrou Eroilor).

„Piata de IT&C se consolideaza iar IT&S este partenerul puternic de care Sigmanet.ro are nevoie in momentul de fata pentru a creste si a se dezvolta la nivelul potentialului si experientei acumulate in cei cinci ani de existenta”, a afirmat Bogdan Socol, directorul general al Sigmanet.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri