Harvard Management detinea la sfarsitul lunii iunie o participatie redusa , de 20.000 de actiuni, in valoare de 436.000 de dolari, la pretul de la finalul sedintei bursiere de vineri, informeaza Mediafax.

Zuckerberg, 28 de ani, a pus bazele Facebook impreuna cu alti studenti Harvard in 2004, intr-o camera de camin de la Harvard. Reteaua de socializare a fost initial disponibila pentru mai multe universitati, inainte de a fi lansata publicului larg. Cu aproape un miliard de utilizator la nivel mondial, Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume.

Zuckerberg, care a renuntat la studii pentru a se concentra pe dezvoltarea Facebook, a revenit anul trecut la Harvard pentru a recruta angajati pentru compania pe care o conduce. Universitatea a numit evenimentul prima intoarcere oficiala a acestuia de la plecarea in 2004.

Actiunile Facebook au inchis vineri in urcare cu aproape 4%, insa se afla cu circa 43% sub nivelul de 38 de dolari de la listare.

Citeste si:

Compania, confruntata cu o migrare a utilizatorilor catre dispozitive mobile, a raportat o incetinire a cresterii veniturilor in trimestrul al doilea. Veniturile au avansat cu 32%, fatad e 45% in primul trimestru si 88% anul trecut.

Harvard Management avea active de 31,7 miliarde de dolari cu un randament de 21% in perioada de 12 luni incheiata in iunie.