Detlor, in varsta de 101 ani, este totodata si cea mai in varsta persoana care a facut un tur al sediului Facebook din Sillicon Valley, dar si care a facut cunostinta cu Mark Zuckerberg si cu Sheryl Sandberg, directorul de operatiuni al companiei americane.

Florence Detlor a absolvit colegiul Occidental din Los Angeles in 1932 si locuieste acum in Menlo Park – coincidenta sau nu – acolo unde Facebook are acum sediul central.

Aceasta si-a creat contul in august 2009 deoarece “voia sa citeasca o carte buna”.

Cu cei peste 950 de milioane de utilizatori din prezent, Facebook a cunoscut in ultimele luni o rata de crestere mai mare in randul femeilor trecute de 55 de ani.

Citeste si:

Mai multe persoane au pretins ca detin “titlul” de cel mai in varsta utilizator Facebook, printre care si Lily Strungnell din Marea Britanie, care a implinit 108 ani la inceputul acestei luni.

In 2009, Ivy Bean a devenit cel mai in varsta utilizator al retelei de socializare Twitter, deschizandu-si contul la 104 ani.

Un an mai tarziu, o data cu decesul sau, Ivy a devenit o adevarata senzatie pe internet atragand peste 55.000 de “urmaritori”, printre care si nume mari ale cinematografiei si industriei muzicale precum Chris Evans sau Peter Andre.

Foto: captura facebook.com