Florence Detlor din California este cel mai in varsta utilizator al retelei de socializare Facebook, informeaza The Telegraph.
Detlor, in varsta de 101 ani, este totodata si cea mai in varsta persoana care a facut un tur al sediului Facebook din Sillicon Valley, dar si care a facut cunostinta cu Mark Zuckerberg si cu Sheryl Sandberg, directorul de operatiuni al companiei americane.

Florence Detlor a absolvit colegiul Occidental din Los Angeles in 1932 si locuieste acum in Menlo Park – coincidenta sau nu – acolo unde Facebook are acum sediul central.

Aceasta si-a creat contul in august 2009 deoarece “voia sa citeasca o carte buna”.

Cu cei peste 950 de milioane de utilizatori din prezent, Facebook a cunoscut in ultimele luni o rata de crestere mai mare in randul femeilor trecute de 55 de ani.

Mai multe persoane au pretins ca detin “titlul” de cel mai in varsta utilizator Facebook, printre care si Lily Strungnell din Marea Britanie, care a implinit 108 ani la inceputul acestei luni.

In 2009, Ivy Bean a devenit cel mai in varsta utilizator al retelei de socializare Twitter, deschizandu-si contul la 104 ani.

Un an mai tarziu, o data cu decesul sau, Ivy a devenit o adevarata senzatie pe internet atragand peste 55.000 de “urmaritori”, printre care si nume mari ale cinematografiei si industriei muzicale precum Chris Evans sau Peter Andre.

Foto: captura facebook.com





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri