Soferii romani acceseaza tot mai mult serviciile auto de care au nevoie direct din cadrul telefonului mobil. Astfel, Auto.ro a dezvoltat facilitatea de editare a locatiei din cadrul aplicatiei de mobil, soferii putand adauga sau edita adresa, pozitionarea pe harta sau descrierea serviciilor in urma utilizarii acestora. De asemenea, pentru o mai exacta localizare pe harta a serviciilor auto, exista facilitatea care indica directia si sensul de mers.

Soferii s-au dovedit a fi foarte interesati sa localizeze benzinarii, spalatorii, taxi-uri, vulcanizari, service-uri si parcari prin intermediul telefonului mobil, conform Auto.ro Prin implementarea noilor facilitati, soferii au acum posibilitatea sa evalueze si sa adauge recenzii pentru fiecare serviciu auto, ceea ce va conduce la imbunatatirea acestora.

Tehnologia aplicatiei de mobil faciliteaza accesul soferilor la o gama vasta de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde in tara. Principalele servicii auto accesate de peste 120.000 de posesori de telefoane mobile sunt: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, taxi-uri, asistenta rutiera, promotii la serviciile auto oferite si parcari.

“Gradul de utilizare al serviciilor din domeniul auto, numarul ridicat de descarcari si recenzii pozitive confirma faptul ca soferii romani s-au adaptat rapid la facilitatile oferite de aplicatia Auto.ro. Pentru a intari aceasta convingere am dezvoltat noi facilitati: editarea adresei locatiei, editarea localizarii pe harta si descrierea serviciilor oferite, posibilitatea de evaluare si adaugare recenzii pentru fiecare serviciu auto, precum si indicarea directiei si sensului de mers catre locatia dorita”, a afirmat Sergiu Gamureac, director executiv Auto.ro.