Esti genul de persoana care merge pe strada si ia in considerare faptul ca s-ar putea ca oamenii ce trec pe langa tine te manipuleaza, in secret? Daca da, sau doar daca vrei sa te amuzi, Google are un joc pentru tine!
Gigantul american a prezentat Ingress, (closed beta) un nou joc care permite utilizatorilor sa isi foloseasca smartphone-urile ca portaluri spre o realitate alternativa unde obiectele ordinare capata puteri supranaturale si o importanta mult mai mare.

Povestea jocului este ca “o energie misterioasa a fost eliberata de o echipa de oameni de stiinta din Europa” care “considera ca aceasta influenteaza modul in care gandim”. Jucatorii pot alege ori sa imbratiseze aceasta energie ca un instrument puternic sau sa ii reziste si sa devina parte din rebeli.

“Conceptul este similar cu al World of Warcraft unde orice om din lume joaca acelasi joc, simultan”, spune John Hanke, de la Google Niantic Labs. Jocul are insa finalitate si va fi una foarte multumitoare, subliniaza el.

Mai jos, un trailer al Ingress.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri