Calin Rotarus paraseste Goldbach Group ôpentru proiecte Rock!ö

Calin Rotarus, general manager adjunct Goldbach (fosta ArboMedia), va parasi compania de la 1 ianuarie 2013 “pentru a se dedica proiectelor legate de Rock”.

Contactat de wall-street.ro, Rotarus a subliniat ca este “un joc de cuvinte” si ca viitorul este in zona digitala. “O sa am un nou job foarte activ si provocator!”, spune el.

Wall-Street.ro va reveni in curand cu informatii exacte privind destinatia lui Calin Rotarus.

Calin Rotarus a lucrat la Goldbach (anterior ArboMedia) din 2001. Initial ca online project manager – de la lansarea departamantului online, ulterior ca online director; sales director pentru TV, print, radio si online si Strategy Director. A condus ARBOinteractive, rebranduita ulterior in Goldbach Audience Romania, de la infiintare (2007) pana la momentul in care s-a decis reunirea activitatii firmelor din grup intr-o structura unica (iulie 2012), moment in care a preluat functia de director general adjunct pe grup.

“In perioada in care am lucrat la ARBO/Goldbach am avut cele mai mari satisfactii profesionale din cariera, atat in ce priveste business-ul, care s-a nascut, a crescut exploziv, a trecut prin mai multe crize pe care le-a depasit cu succes si a intrat intr-o faza de maturitate” declara Calin.

Functia sa va fi ocupata de Alin Alecu, director general Goldbach Group.

“Calin a fost si va ramane un simbol al on-line-ului din Romania. Sunt sigur ca pasii il vor purta, in ritm de rock, tot in aceasta zona. Incerc sa vad decizia lui ca pe o oportunitate atat pentru publisheri cat si pentru clienti. Am convingerea ca vom continua sa colaboram si in viitor”, declara Alin Alecu, director general Goldbach Group.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea New Media »Setari Cookie-uri