eMag, cel mai mare magazin online de pe piata locala, a inregistrat in decembrie vanzari mai mari cu 50% fata de decembrie 2011, iar valoarea medie a unei comenzi a fost de 600 de lei, conform reprezentantilor companiei.

In topul cumparaturilor s-au numarat gadgeturile (telefoane, tablete, laptopuri si televizoare), jucariile, produsele de ingrijire personala si aparatele foto.

In luna decembrie, peste 4 milioane de romani au cautat pe eMag cadourile dorite. De asemenea, luna trecuta a marcat o premiera, vanzarile de tablete depasindu-le pe cele de laptopuri si desktopuri.

“Avalansa de inovatii din ultima vreme i-a determinat pe o mare parte din romani sa investeasca la finalul acestui an in tehnologie, papusile si masinutele fiind in tot mai multe cazuri inlocuite de o tableta sau de un smarphone sub brad. Pe final de an, observam ca tehnologia devine o prezenta tot mai obisnuita in casele romanilor, iar numarul de ecrane - de la laptop, la smartphone, tableta sau televizor - dintr-o familie creste din ce in ce mai mult”, spune Lucia Ciuca, directorul de marketing al eMag

Aproximativ 39% dintre clientii eMag in luna decembrie au fost clienti noi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Vanzarile de tablete le-au depasit pe cele de laptopuri si desktopuri