Facebook, afaceri solide sustinute de cresterea pe mobile

Facebook a surprins Wall Street-ul cu afaceri solide pe trimestrul patru al anului precedent, compania anuntand profit de 64 mil. de dolari la venituri de 1,59 mld. de dolari. Veniturile de pe segmentul mobil s-au dublat iar numarul de accesari de pe terminale mobile l-a depasit pe cel de pe desktop.

Veniturile de pe mobile au reprezentat 23% din total, comparat cu doar 14% in trimestrul trei, conform Guardian.co.uk.

Numarul de accesari de pe terminale mobile in luna decembrie a fost de 680 de milioane, iar pe desktop de “doar” 618 milioane. “In 2012 am conectat un miliard de oameni si am devenit o companie mobila”, a declarat Mark Zuckerberg, CEO al companiei.

Google si Facebook concureaza umar la umar pentru a genera cat mai multe venituri de pe mobile, pe masura ce din ce in ce mai multi oameni folosesc smartphone-uri pentru a accesa servicii online.

Activezi in piata de online sau te gandesti sa intri in acest mediu? Esti pasionat(a) de comertul pe Internet si vrei sa afli mai multe informatii, ponturi si studii de caz de la experti in domeniu? Atunci nu ai voie sa ratezi editia cu numarul trei a ecomTIM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing online.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri