E.ON Energie Romania lanseaza factura in format electronic, pentru care pot opta, incepand cu luna martie a.c., toti clientii casnici. Faptul ca acest tip de serviciu tinde sa castige tot mai mult teren in Romania este evidentiat si de cresterea constanta a numarului de clienti ai companiei care au optat pentru serviciile online, ajuns in prezent la circa 140.000 de utilizatori.
„E.ON Energie Romania completeaza suita de servicii online oferite clientilor prin introducerea facturii electronice, ale carei beneficii pentru cei care opteaza pentru acest serviciu sunt reprezentate in primul rand de rapiditate, eficienta si timp castigat. Speram ca aceste atuuri, alaturi de confortul pe care il confera, vor convinge tot mai multi clienti sa opteze pentru factura electronica. Nu in ultimul rand, am vrea sa subliniem faptul ca fiecare optiune pentru versiunea online a facturii inseamna o mana de ajutor pe care utilizatorii o dau pentru protejarea naturii, prin tiparirea a cat mai putine facturi“, declara Dan Morari, directorul general E.ON Energie Romania.

Functionalitatile platformei E.ON Myline au fost extinse, iar serviciul a fost optimizat in vederea introducerii facturii electronice, fiind asigurata, totodata, o securitate crescuta a datelor cu caracter personal, precum si reducerea timpului de raspuns la solicitarile utilizatorilor.

Clientii vor fi notificati lunar prin e-mail de emiterea facturilor electronice, acestea fiind documente cu valoare fiscala.

Clientii casnici E.ON care doresc sa opteze pentru acest serviciu pot primi facturile electronice de gaze naturale si electricitate in baza unei optiuni exprimate pe portalul E.ON Myline, care poate fi accesat prin crearea unui cont client pe pagina www.myline-eon.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri