Crezi ca te uiti cam des pe smartphone pentru a vedea noutatile pe Facebook? Daca nu cumva faci asta de mai mult de 14 ori pe zi, esti (inca) in media generala.

Un raport al companiei de cercetare IDC indica faptul ca, in medie, utilizatorii retelei sociale se uita de 14 ori pe zi, pe smartphone-uri, pe Facebook. Studiul a fost realizat in SUA, pe un numar de 7.446 de respondenti cu varste intre 18-44 de ani.

79% dintre posesorii de smartphone-uri se uita pe telefoanele lor in primele 15 minute de cand s-au trezit. Majoritatea (62%), o fac chiar mai repede de 15 minute si imediat cum “fac ochi”, se uita pe smartphone.

70% dintre utilizatorii de smartphone sunt vizitatori frecventi ai Facebook, peste jumatate intrand zilnic pe retea de pe terminalele mobile.

Varful vizitelor pe reteaua sociala este chiar inainte de a se culca. Durata medie a vizitelor pe Facebook este de 2 minute si 22 de secunde. In medie, per total, utilizatorii folosesc smartphone-ul circa 30 de minute/zi.

50% dintre utilizatorii de Facebook pe terminale mobile admit faptul ca se uita pe retea si atunci cand urmaresc un film. De altfel, aparent nu exista niciun loc in care utilizatorii sa nu viziteze reteaua sociala. 46% la shopping, 48% la salile de gimnastica.

Ti se pare corect studiul IDC? Tu cat de des vizitezi Facebook de pe smartphone? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri