In conditiile in care Sarbatorile Pascale vor avea loc, anul acesta, imediat dupa 1 mai si, luand in considerare faptul ca perioada dintre aceasta zi si data de 5 mai va fi libera, majoritatea companiilor au preferat sa aloce bugete mici sau medii pentru cadourile de Paste.

Grupul FlorideLux.ro estimeaza ca tichetul mediu de comanda in mediul corporate va fi de 200 de lei, in timp ce persoanele fizice vor aloca pana la 450 de lei pe cadourile de Paste.

“Piata locala de cadouri oferite cu ocazia Sarbatorilor Pascale va atinge suma de 600.000 de euro, in acest an. Companiile vor aloca bugete mai mici pentru darurile de Paste, pe fondul perioadei 1 – 5 mai, care va fi libera”, a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

Cu toate acestea, romanii au devenit mai prevazatori cu acest tip de cumparaturi si au inteles ca atata timp cat comanda din timp, cu atat au acces la mai multe oferte speciale, iar stocul garantat.

“Astfel, in ciuda realitatii economice a Romaniei de astazi, in care este dificil de planificat din timp anumite achizitii, clientii au inteles care sunt beneficiile acestui proces si au inceput sa ceara informatii, consultari sau oferte imediat dupa data de 15 martie”, a explicat CEO-ul FlorideLux.ro.

In ceea ce priveste vanzarile realizate de magazinele online din grupul condus de Marius Dosinescu, acestea vor ajunge la 30.000 de euro si vor proveni in proportie de 40% de pe FlorideLux.ro, iar in proportie de 60% de pe CosurideLux.ro.

De asemenea, potrivit acestuia, persoanele fizice prefera sa cumpere aranjamente florale cu ocazia Pastelui, in timp ce companiile opteaza pentru cosurile cadou.

Iepurasi din flori sau cosuri cadou in forma de ou

Grupul FlorideLux.ro are o oferta variata de cadouri pentru sarbatoarea Pastelui, formata din peste 100 de noi produse in oferta standard, din care poate fi realizat un numar foarte mare de combinatii, ce depinde de bugetul si cerintele clientilor.

Printre produsele aflate in oferta companiei in acest an se numara cutia in forma de ou care poate fi personalizata cu logo-ul clientului sau cosul din rachita in traditionala forma de ou, ce are o inaltime de 40 cm. Cosurile de Paste contin produse de calitate, specifice sarbatorii in cauza, si au preturi care pornesc de la 89 de lei si ajung la 479 de lei.

“Pe zona de floristica am creat un aranjament deosebit in acest an, un iepuras din crizanteme albe si mov, cu codita din puf, asezat intr-un decor de primavara, cu flori de sezon, pasari, gargarite, fluturi, muschi natural de copac si iarba. Pretul acestuia este de 439 de lei”, a conchis Dosinescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri