Intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Twitter, Eric Schmidt, CEO-ul Google isi pune mari sperante in evolutia Internetului in urmatorii ani, prognozand ca pana la finalul decadei toata lumea va fi conectata la World Wide Web, scrie BusinessInsider.com.
Desi in prezent doar o treime din populatia planetei are acces la Internet, Schmidt este convins ca in numai sapte ani conexiunile la reteaua globala vor fi accesibile si acolo unde acum nu exista nici electricitate sau apa curenta.

Google este una dintre putinele companii care au demarat programe prin care urmareste dezvoltarea accesului la Internet, unul dintre acestea fiind proiectul denumit GEEKS Without Frontiers, prin care isi propune ca prin tehnologii accesibile sa aduca Internetul Wireless acolo unde Internetul prin cablu este dificil de implementat.

Totodata, sud-coreenii de la Samsung au dezvoltat un proiect in care au transformat containere de transport vechi in surse de electricitate pe baza solara cu acces la internet pentru scolile in care invata copiii din Africa.

Chiar si asa insa, este greu de crezut ca toata lumea va avea acces la Internet intr-o perioada asa de scurta de timp, insa daca ne uitam la succesul si popularitatea pe care le-a cunoscut in ultimii am putea spune ca nimic nu este imposibil?

Voi ce parere aveti? Va fi Internetul disponibil tuturor locuitorilor planetei pana in 2020? Asteptam comentariile voastre mai jos!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri