Actiunile Google au depasit miercuri pentru prima oara nivelul de 900 de dolari pe unitate, inaintea unei conferinte anuale organizata de companie la San Francisco, la care vor fi prezentate noutati legate de Android, Chrome, Google Glass si posibil aparate noi, precum smartphone-uri si tablete.
Titlurile Google sunt in urcare cu 2,5%, la 909,38 dolari pe unitate, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Potrivit Wall Street Journal, Google ar urma sa lanseze si un serviciu online pentru muzica, similar cu serviciul Spotify.

Prin acest nou serviciu, Google vrea sa ofere mai multe motive pentru utilizarea Android, cel mai folosit sistem de operare destinat aparatelor smartphone.

Spotify are peste 6 milioane de abonati si peste 24 de milioane de utilizatori, in 28 de tari.

Apple intentioneaza la randul sau sa lanseze un serviciul web pentru muzica, pentru a concura Spotify si Pandora Media, pe segmentul de radio online, au declarat in septembrie surse apropiate situatiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri