Evolio a anuntat participarea in cadrul Salonului International de carte Bookfest 2013, unde ofera reduceri de 50% la cartile electronice prin cardul Evobook. Cardul Evobook este o premiera, fiind primul card preplatit cu ajutorul caruia se pot cumpara carti electronice in limba romana.

Evolio a dezvoltat un ecosistem digital de lectura numit Evobook.

Acest ecosistem cuprinde atat website-ul de comert electronic, cat si o aplicatie destinata tabletelor. Aplicatia Evobook indeplinete trei functii principale: cea de librarie virtuala – poti cauta si cumpara ebook-uri direct din aplicatie, cea de Reader – functie prin care poti lectura carti electronice si un sistem cloud care stocheaza carti dar si alte informatii personale cum ar fi notite, adnotari, etc.

Citeste si:

Evolio pune la dispozitia utilizatorilor si un sistem de plata pe baza de card de credit si prin carduri cadou preplatite, acestea avand valori de 20 respectiv 50 RON.

Utilizatorii de gadgeturi si pasionatii de lectura se pot familiariza cu ebook-urile oferite de Evobook in cadrul standului Evolio, din cadrul targului Bookfest, desfasurat intre 29 mai si 2 iunie la Romexpo.