Netflix va produce seriale originale cu personaje din francizele "Shrek" si "Madagascar"

Site-ul american Netflix, care difuzeaza fisiere video la cerere, a anuntat luni ca a incheiat un acord cu studiourile DreamWorks, care vizeaza productia de seriale originale cu personaje din francizele cinematografice "Shrek", "Madagascar" si "Kung Fu Panda", informeaza AFP, citat de Mediafax.
Reprezentantii platformei Netflix au anuntat ca acesta este cel mai important acord semnat vreodata in domeniul creatiei de seriale originale. Acordul vizeaza peste 300 de ore de programe.
Totodata, va fi pentru prima data cand personaje create de DreamWorks vor fi introduse in seriale televizate.
Netflix va difuza noile seriale in exclusivitate incepand de anul viitor, in 40 de tari in care aceasta platforma este prezenta (in special in America de Nord si America de Sud, dar si in tarile din nordul Europei).
Netflix mizeaza tot mai mult pe acorduri exclusive cu studiourile hollywoodiene si pe productia propriilor seriale originale, asa cum a facut la inceputul acestui an cu serialul "House of Cards", salutat de criticii de specialitate, sau, si mai recent, cu o continuare a serialului "Arrested Development", considerata insa mai putin reusita.
Toate aceste proiecte permit platformei Netflix sa se diferentieze de ceilalti concurenti, deveniti tot mai agresivi, precum distribuitorul online Amazon, care isi dezvolta masiv serviciile video online.

Sursa foto: hdwallsize.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri