Platforma americana Netflix, specializata in difuzarea de productii video la cerere, a incheiat un acord de amploare cu compania Marvel, o filiala a grupului Disney, pentru a crea mai multe seriale originale, au anuntat, joi, cele doua parti, citate de AFP, relateaza Mediafax.

Acordul acopera "mai multi ani de programe originale", potrivit comunicatului comun emis de Marvel si Netflix.
Netflix s-a angajat sa produca cel putin patru seriale de cate 13 episoade dedicate eroilor din universul Marvel.
Primul serial va fi centrat pe personajul Daredevil si va fi difuzat pe platforma Netflix incepand din 2015.
Netflix mizeaza din ce in ce mai mult pe productia de seriale originale si pe acorduri exclusive de difuzare cu grupuri de televiziune, pentru a se impune in fata concurentilor sai tot mai agresivi, precum distribuitorul online Amazon, care si-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada serviciile sale video pe internet.
Netflix a anuntat deja in luna iunie un acord de mare amploare cu studiourile DreamWorks, care vizeaza crearea de seriale originale dedicate unor personaje din filme precum "Shrek", "Madagascar" si "Kung Fu Panda".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri