King.com a depasit principalul competitor, Zynga, devenind cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook. La inceputul lui iulie, King a inregistrat 150,2 milioane de utilizatori activi pe luna pe platforma Facebook.
O parte din succesul companiei se datoreaza in mare parte hit-ului Candy Crush Saga care s-a bucurat de un adevarat succes in randul utilizatorilor din toata lumea.

Jocul a ajuns la inceputul lunii iulie la 44,2 milioane de utilizatori activi lunar, fiind cea mai populara aplicatie pe platforma Facebook. Pe platformele mobile, Android si iOS, Candy Crush Saga este cel mai popular joc si este prezent constant in top 3 aplicatii mobile.

Printre celelalte titluri de succes din portofoliul companiei se numara si jocul Bubble Witch Saga, dezvoltat si testat integral de romanii de la studioul King din Bucuresti. De asemenea, tot romanii sunt responsabili cu testarea tuturor jocurilor pentru platformele mobile produse de companie si dezvoltarea de noi titluri in portofoliul King.

Echipa de programatori de la studioul King din Bucuresti a crescut rapid odata cu succesul jocurilor din portofoliu, si are planuri de extindere in continuare. Daca in prezent studioul local numara 35 de angajati, pana la finalul anului compania spera sa dubleze acest numar, ajungand la 60-70 de angajati. In acest sens, King a pornit o campanie de recrutare in Romania, oferind pozitii precum Backend Java Developer, Flash Developer, C++ Developer, Data Scientist, Business Manager, Game Designer, Game Developer, Graphic Designer, QA Analyst si QA Manager.

In ultimii ani, King s-a transformat intr-o companie foarte atractiva pentru programatori, care isi doresc sa se alature echipei de la studioul din Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri