Serviciul „Deschiderea coletului la livrare” este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de pe www.emag.ro si ofera clientilor posibilitatea de a verifica daca produsul/produsele comandate se prezinta in stare perfecta la livrare.

Acest serviciu ofera posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta (nu prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic), nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

„Deschiderea coletului la livrare” este un serviciu care se aplica tuturor produselor comercializate pe site-ul www.emag.ro, inclusiv produselor comercializate de partenerii din eMAG Marketplace.

In momentul livrarii comenzii, clientii pot solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.

“In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constatati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decideti refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzii, implicit a tuturor produselor livrate”, explica oficialii companiei.

Citeste si:

Daca in urma deschiderii coletului clientul constata ca produsul comandat nu se afla în stare perfecta de livrare si prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, acesta poate refuza comanda. Procedura de refuzare a comenzii are loc prin completarea unui Proces verbal de constatare, de catre curier impreuna cu clientul.

Procesul verbal de constatare se poate intocmi doar in prezenta curierului in momentul livrarii, ulterior dupa ce curierul a plecat de la destinatie Procesul verbal nu mai poate fi completat.

“Daca ati achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ati decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in cont in cel mai scurt timp”, completeaza reprezentantii companiei.

Considerati ca acest serviciu va duce la increderea utilizatorilor in comenzile online? Vi se pare un serviciu util? wall-street.ro va incurajeaza sa comentati.