Averea fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, a crescut intr-o singura zi cu 3,7 miliarde de dolari, ca urmare a publicarii rezultatelor financiare din trimestrul al doilea, scrie Business Insider.
Actiunile retelei de socializare se tranzactioneaza in prezent la cel mai mare nivel de pana acum, de la listarea companiei din luna mai a anului trecut, dupa ce Facebook a avut in trimestrul al doilea venituri de 1,81 miliarde de dolari, in urcare cu 53% fata de perioada corespunzatoare a anului trecut si un profit net de 333 milioane de dolari, rezultate care depasesc estimarile analistilor si confirma strategia companiei de a investi masiv in servicii mobile.

La anuntarea rezultatelor din T2, Zuckerberg a punctat ca 41% din veniturile totale obtinute din publicitate au venit de pe zona de mobile, in crestere fata de 30% cat a raportat in trimestrul anterior.

Urmare a rezultatelor pozitive inregistrate de companie in al doilea trimestru, averea lui Mark Zuckerberg a crescut cu 3,7 miliarde de dolari, ajungand la un total de peste 16 miliarde de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri