Esti in cautare de modalitati de a creste traficul pe site-ul tau sau pe retele sociale? Urmareste acesti pasi rapizi si simpli pentru a creste numarul de followeri si implicit a vanzarilor pe magazinele online.

Mici imbunatatiri in pagina ta, precum adaugarea de simple widget-uri catre retele sociale, sau trimiterea de newslettere personalizate fanilor dedicati, pot imbunatati drastic popularitatea site-ului tau.

De asemenea, instrumentul de optimizare SEO al Google, Google Webmaster Guidelines, pot oferi web designerilor, bloggerilor, muzicienilor sau proprietarilor de business-uri online metode dovedite de crestere a traficului.

Infograficul “Best Web Hosting” de mai jos subliniaza patru strategii pe pagina si sase in afara site-ului in sine, care nu costa nimic dar care te pot ajuta sa popularizezi paginile tale.

Daca ai un anumit buget extra, Best Web Hosting ofera sase modalitati platite pentru a creste popularitatea paginii – de la retele pay per click, advertising si review-uri sponsorizate.

Sursa infografic



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri