Aplicatia permite utilizatorilor sa isi monitorizeze veniturile si cheltuielile prin intermediul aplicatiei web si mobile de management financiar personal. Prin intermediul aplicatiei CashControl, utilizatorii înregistrati isi pot supraveghea toate cheltuielile, veniturile, facturile si ratele la împrumuturi pentru a putea urmari ce se intampla in mod real real cu bugetul personal.

Aplicatia are o varianta free, limitata, si una premium, care costa 3,75 euro/luna. Rata de conversie din useri free in useri pro se apropie de 1%, conform companiei.

“CashControl vine cu un set de functionalitati specifice (multi-moneda, cheltuieli defalcate, previziuni, obiective de economisire, etc.) mult mai bine adaptate nevoilor utilizatorilor non-US decat celelalte aplicatii concurente. Pe langa varianta in limba engleza, CashControl este deja disponibil in romana si spaniola si va fi in curand disponibil si in franceza, germana, italiana si portugheza pentru a se apropia si mai mult de nevoile utilizatorilor internationali”, spun oficialii companiei.

Consideri ca astfel de aplicatii sunt utile? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.