Peste 1100 de carti digitalizate de elefant.ro sunt disponibile acum pe platforma Amazon Kindle pentru cititorii de limba romana, a anuntat luni retailerul online de carte Elefant.ro.

Cartile acopera toate categoriile editoriale: fictiune, biografii si memorii, carti de specialitate, istorie, publicistica si eseuri, spiritualitate sau carti pentru copii. Cea mai mare parte a noilor titluri disponibile pe Amazon provine de la editurile Polirom, Litera, Nemira, Grupul editorial ALL, Corint, Leda, Cartea Romaneasca si Lira.

„Amazon este o platforma inchisa si pana acum nu puteam oferi posesorilor de eReadere Kindle cartile pe care si le doreau in limba romana. Acum sunt disponibile pentru download peste 1100 de titluri si ne propunem sa crestem rapid acest numar. Practic, tot ce va aparea nou la Polirom, Litera, ALL si alte edituri va aparea si pe Amazon in format digital”, spune Vlad Puescu, coordonatorul diviziei digitale a elefant.ro.

Cartile pot fi achizitionate de pe toate site-urile europene ale Amazon (.co.uk, .fr, .de, .it, .es) si pot fi vizualizate si pe Amazon.com de utilizatorii care au setata in contul Kindle o tara europeana (aceasta setare poate fi accesata la aceasta adresa, selectand optiunea „Country settings”). Pentru a gasi titlurile in limba romana, utilizatorii trebuie doar sa dea cautare in Kindle Store dupa termenul „Romanian edition”.

Retail jobs

elefant.ro este un pionier al cartii digitale in Romania si are in oferta sa peste 2500 de titluri, accesibile in formatele ePub, PDF si Mobi, dar distribuie cartile si prin intermediul tuturor canalelor internationale importante: Apple iBooks, Barnes&Noble, Sony Reader Store s.a. In curand titlurile vor putea fi cumparate si din Google Play de pe teritoriul Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri