Actorul Bodgan Dumitrache a lansat o platforma de casting online

Actorul Bogdan Dumitrache a lansat E-talent, o platforma de casting online, prin intermediul careia artisti si angajatori din domeniul divertismentului din Romania pot interactiona.

Actorul Bogdan Dumitrache participa miercuri la emisiunea Start-Up Wall-Street.

"Este probabil cel mai performant soft de casting din Romania, o baza de date online in care se poate inscrie oricine doreste sa incerce experienta unei zile de filmare, fie ca vorbim de un spot publicitar, videoclip sau film. Cred ca suntem un popor histrionic si majoritatea romanilor pot face fata cu succes unui rol mic intr-un spot publicitar. In plus, joburile din industrie sunt destul de bine platite, ceea ce face experienta si mai recompensanta", a declarat Bogdan Dumitrache, initiatorul platformei.

E-talent reuneste 3.000 de actori profesionisti si 2.500 utilizatori reali, precum si categorii speciale de performeri: modele, dansatori, muzicieni si actori amatori (absolventi ai unor scoli private de actorie).

E-talent functioneaza ca un site dedicat locurilor de munca. Primul pas, pentru a avea acces la toate ofertele de munca, este ca utilizatorul sa isi creeze un cont care, odata activat, ii va permite acestuia sa vizualizeze si sa acceseze toate joburile de casting listate public pe E-talent. Angajatorii vor selecta si invita direct artistii la castinguri, fara intermedierea E-talent. Exista conditii minime de eligibilitate pentru actorii profesionisti si amatori, informatii necesare pentru a dovedi apartenenta la grup. E-talent contine si profilurile onorifice ale unor mari artisti ai scenei romanesti de teatru si film.

Citeste si:
Bogdan Dumitrache, desemnat "cel mai bun actor"
Bogdan Dumitrache, desemnat...

Bogdan Dumitrache are o experienta de 10 ani in domeniu, el conducand pana in prezent agentia de casting ExitFilms.

Actorul a jucat in filme precum: "Cand se lasa seara peste Bucuresti sau Metabolism", "Pozitia copilului", "Din dragoste cu cele mai bune intentii", "Loverboy", "Portretul luptatorului la tinerete", "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", "Moartea domnului Lazarescu" si "Trafic".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri