Cristian Herghelegiu, CEO al Elefant.ro, si-a dat demisia din cadrul retailerului online Elefant.ro. El a explicat pentru wall-street.ro decizia luata prin faptul ca “a aparut o alta oportunitate excelenta – cand o sa aflati, o sa va dati seama!”, a spus el.

“O sa intru in actionariatul unei companii cu activitate IT/New Media, o sa am mai multe de spus in viitorul apropiat”, a completat el, fara a oferi informatii suplimentare.

Noul CEO al Elefant.ro va fi Dan Vidrascu, director executiv al Litera.

Dan Vidrascu este directorul general al Editurii Litera International, unul dintre cei mai mari jucatori din piata de carte, inca din 1998 de cand a fondat compania alaturi de tatal sau, Anatol Vidrascu, si fratele sau, Marin Vidrascu. Compania care a avut anul trecut afaceri de circa zece milioane de euro a fost infiintata initial in 1989 in Republica Moldova.

Vidrascu este actionar al Elefant.ro si Litera.

Miscarea este una surprinzatoare, avand in vedere timpul scurt pe care Herghelegiu l-a petrecut in cadrul Elefant.ro dar si a planurilor pe care acesta le-a detaliat intr-un interviu acordat recent pentru wall-street.ro - de a intra pe mai multe nise de activitate si a dezvolta sistemele din spatele Elefant.ro.

Stirea a aparut initial pe BusinessCover.ro.

Cristian Herghelegiu a acordat unul dintre ultimele interviuri pentru wall-street.ro, inainte de a parasi compania. Citeste mai multe in materialul "La pranz cu seful Elefant.ro: "Rembrandt-ul" din farfurie, martor mut al transformarilor industriei de carte & co".

Cristian Herghelegiu a fost anterior CEO al procesatorului de plati PayU.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri