PayU deruleaza in perioada 16 octombrie – 15 noiembrie 2013 campania “Hai cu PayU de Black Friday”, prin care lanseaza o oferta comerciala noua: 3 metode de plata online integrate - card bancar, Internet Banking instant prin BCR si Banca Transilvania si colectare de numerar prin Zebra Pay – la un cost lunar unic de 34 euro FIX. Fara comision pe tranzactie, taxa de deschidere cont sau alte costuri asociate.

Campania se adreseaza magazinelor online mici si medii din industriile de retail si servicii, dar si afacerilor din mediul offline care doresc sa isi dezvolte si linie de business in online. Reprezentantii companiei se asteapta ca cel putin 300 de comercianti sa implementeze plata online in urma campaniei.

Obiectivul campaniei este atragerea de noi clienti pe de o parte si de sustinere a magazinelor online mici si medii, pe de alta parte.

“Canalul de vanzari online reprezinta o oportunitate de business extraordinara (si imediata) pentru orice companie preocupata sa se dezvolte. Din experienta celor peste 3.000 de clienti ai PayU Romania, canalul online reprezinta cel putin 10% din cifra totala de afaceri. Oportunitatea cumparaturilor de Black Friday ne-a determinat sa construim o solutie dedicata tuturor celor care vor sa participe la acest <carnaval al cumparaturilor>. Pentru noi, pachetul 34 euro FIX reprezinta, in primul rand, o investitie in viitorii nostri parteneri. Nu ne asteptam la un profit imediat, ci la construirea unor parteneriate pe termen lung” explica Daniel Nicolescu, CEO PayU South Eastern Europe.

Pachetul 34 euro FIX integreaza principalele metode de plata utilizate de catre cumparatori: cardul bancar, transferul bancar realizat instant prin intermediul interfetei de internet banking si plata cash, prin intermediul terminalelor Zebra Pay. Oferta este valabila pana pe 15 noiembrie a.c. si vizeaza finalizarea implementarilor si inregistrarea unei prime tranzactii pana pe 29 noiembrie.

“Black Friday este ziua cu cele mai mari vanzari din an, iar plata online este modalitatea preferata de multi cumparatori care vor sa se asigure ca nu rateaza ofertele din magazinele online. Din aceste motive, ne asteptam ca viitorii nostri parteneri sa promoveze plata online, cu atat mai mult cu cat, costul asociat procesarii ramane cel din oferta: 34 euro pe luna. Aceasta este modalitatea noastra de a sustine o dezvoltare si mai dinamica a comertului electronic, atat prin atragerea de noi jucatori, cat si de noi cumparatori”, explica Daniel Nicolescu.

Procedura de achizitie a ofertei 34 euro FIX a fost mult simplificata si se realizeaza, in premiera, integral online. Practic, de pe pagina dedicata campaniei, cei care doresc sa beneficieze de oferta platesc online costul aferent primei luni de colaborare si descarca online toate documentele si informatiile necesare implementarii. Plata este, initial, autorizata iar finalizarea ei va avea loc in momentul semnarii contractului. Ulterior, platile vor fi realizate lunar, automat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri