O gama variata de smartphone-uri, tablete si laptop-uri este disponibila incepand de astazi impreuna cu abonamente la serviciile de comunicatii Vodafone. Clientii eMAG vor putea beneficia astfel de discount-uri de pana la 1399 lei la achizitia unui dispozitiv mobil alaturi de un abonament de date sau voce Vodafone.

“Segmentul de dispozitive mobile constituie o parte importanta din vanzarile noastre, asa ca era natural sa incepem sa vindem si serviciile de internet si voce adiacente”, spune Radu Apostolescu, vicepresedinte si director dezvoltare eMAG.

„Practic, de acum poti comanda un abonament ca pe un produs – e de ajuns sa il adaugi in cos si sa trimiti comanda, fara sa mai trebuiasca sa completezi vreun contract sau sa te deplasezi in magazin.”

Clientii eMAG au acces, incepand de astazi, la ofertele Vodafone in sectiunea “Pachete si promotii” din pagina de produs si pot profita de pretul special al terminalelor insotite de abonament, folosind butonul “Cumpara impreuna”. Odata plasata comanda, clientii primesc contractul de abonament pe email iar comanda lor este livrata in termen de 24 de ore impreuna cu cartela SIM activa.

Clientii eMAG vor putea alege intre 6 tipuri de abonamente pentru telefoane mobile, cu valori cuprinse intre 9 si 45 de euro lunar, 2 abonamente pentru tablete, cu o valoare de 12 sau 18 euro, si 3 abonamente pentru laptop-uri, cu valori cuprinse intre 13 si 19 euro. In functie de abonamentul ales, clientii se califica pentru o reducere din pretul de baza al produsului, ce poate ajunge pana la 1399 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri