Vodafone Romania introduce programul ‘O tableta pentru fiecare roman’ prin care utilizatorii operatorului isi pot achizitiona mai usor tablete de ultima generatie, prin noua optiune de plata in rate pe factura de servicii Vodafone, cu un avans ce porneste de la 0 Euro. De asemenea, tabletele pot fi achizitionate si in rate fara avans sau dobanda, prin intermediul cardului de credit.
Noile abonamente dedicate tabletelor, denumite Internet Tab, includ trafic de date de pana la 5GB, viteze 4G de pana la 100 Mbps, precum si acces gratuit la versiunea premium a aplicatiei de stocare Vodafone Cloud si la 43 de canale TV, prin aplicatia pentru mobil SeeNow powered by Vodafone.

“Am lansat un portofoliu inovator de abonamente pentru tablete, ce include, pe langa traficul generos de date, si acces premium la serviciile Cloud si TV. De acum, fiecare client poate avea acces la tablete cu plata in rate, pe factura Vodafone, cu un avans ce incepe de la 0 Euro. In plus, clientii nostri existenti vor primi mai multe beneficii, constand in reduceri suplimentare la pretul tabletelor”, a declarat Andrea Rossini, director, consumer business unit, Vodafone Romania.



Abonatii Internet Tab cu nevoi extinse de navigare online isi pot suplimenta traficul de date, cu trei noi extraoptiuni, ce ofera 1 GB pentru 3 Euro, 2 GB pentru 4 Euro si 3 GB pentru 5 Euro.

Piata de tablete din Romania a fost in 2012 de circa 270.000 de unitati, conform GfK si de circa 200.000 conform principalului retailer online, eMag.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri