Aceste liste personalizate vor afisa tweet-urile intr-o ordine aleatorie - mesajele nefiind aranjate dupa criteriul cronologic cum se intampla in mod normal pe Twitter.

"Vom introduce aceste liste personalizate pentru a le permite utilizatorilor un control mai mare cu privire la modul in care tweet-urile sunt organizate si distribuite pe platforma Twitter", au anuntat reprezentantii companiei.

Potrivit acestora, atunci cand un eveniment sau un subiect va fi foarte comentat pe Twitter, utilizatorii platformei vor avea posibilitatea sa creeze o astfel de lista, care va scoate in evidenta mesajele cele mai importante si relevante, scrie Mediafax.

Persoana care va realiza o lista personalizata va putea sa aleaga tweet-urile relevante pe o anumita tema, in mod manual sau prin intermediul Application Programming Interface (API). De asemenea, mesajele de pe o astfel de lista vor putea fi distribuite si catre alti utilizatori care au ca punct de interes temele de discutie din lista respectiva.

Citeste si:

Noua setare va fi implementata "in urmatoarele zile", urmand sa fie disponibila tuturor utilizatorilor aplicatiei TweetDeck.

Twitter Inc. este o retea sociala ce furnizeaza servicii de microblogging. Compania a fost fondata in anul 2006, ca parte din compania Odeo, continuand sa activeze pe cont propriu din aprilie 2007. Twitter Inc. are sediul la San Francisco si peste 2.000 de angajati la nivel mondial.

Twitter a debutat pe 7 noiembrie la bursa de la New York, cu o cotatie a titlurilor de 45,1 dolari pe unitate, cu 73% peste pretul ofertei publice, de 26 de dolari pe unitate.

Peste 100 de milioane de utilizatori zilnici au postat in total 300 de miliarde de tweet-uri de la infiintarea companiei, in 2006.