Cei doi teribilisti ai arenei de box au fost „impacati” de o reclama a retailerului online de articole sportive, Foot Locker, scrie USA Today. „Am tinut-o in formol”, a glumit Mike in timpul unei vizite „surpriza” acasa la Evander. Momentul este ilustrat intr-o reclama de 60 de secunde, care face parte dintr-o campanie de promovare a unui retailer care vinde articole sportive ale marilor branduri si care a strans aproape 1 milion de vizualizari pe YouTube la doar o zi de la difuzare.

Durii boxului mondial au mai fost „impacati” intr-o alta reclama a unei companii care produce sos pentru gratar, aparuta in februarie 2013. Si cu aceasta ocazie, Mike si Evander s-au imbratisat ca niste vechi prieteni.

Dupa ce in 1996, Tyson a pierdut in fata lui Evander Holyfield, un an mai tarziu durul Mike si-a muscat adversarul de urechea dreapta. Gestul a socat intreaga audienta, iar Evander a necesitat ingrijiri medicale. In scurt timp, meciul a fost reluat, dar Mike Tyson a incercat din nou sa il muste pe Holyfield, asa ca arbitrul a oprit lupta definitiv si l-a descalificat pe fostul campion mondial. Momentul il puteti revedea aici:

Citeste si:

Ulterior, cei doi s-au impacat in 2009, intr-o emisiune a celebrei prezentatoare Oprah Winfrey.

Michael Gerard Tyson (47 ani), campion absolut la categoria grea, este cel mai tanar castigator al titlurilor WBC, WBA si IBF la categoria grea. Supranumitul „Iron Mike” a castigat titlul WBC la numai 20 de ani printr-un KO tehnic in runda a doua impotriva lui Trevor Berbick.

Sursa foto: captura YouTube