In prezent, coradrive.ro este in teste in cadrul hipermarketului cora Lujerului din Capitala.

cora a deschis in acest an un centru comercial la Constanta, care cuprinde o galerie comerciala si un hipermarket, in urma unei investitii de 58 milioane euro, si un hipermarket la Ploiesti, pentru care a alocat 6,1 milioane euro.

Astfel, cora Romania detine in prezent o retea de 12 hipermarketuri, atat in centre comerciale proprii, cat si in spatii inchiriate, dintre care patru in Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si opt in provincie, la Ploiesti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.

Citeste si:

Compania a lansat miercuri un site de gastronomie.

Pentru anul viitor, cora are in plan alte doua proiecte, un nou hipermarket in Bucuresti, in centrul comercial Victoria City si centrului comercial din Brasov.

cora Romania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 1,6 miliarde lei (359 milioane euro), in crestere cu 6% comparativ cu 2011, pe fondul deschiderii a doua noi magazine. In schimb, profitul net al retailerului a scãzut anul trecut cu 38,5%, la 24,5 milioane lei (5.5 milioane euro).