Compania Cora Romania a deschis joi un centru comercial la Bacau, primul detinut de retailer in Moldova, in urma unei investitii de 42 de milioane de euro, transmite Mediafax.

Centrul are o suprafata construita de circa 50.000 metri patrati, include un hipermarket cu o arie de vanzare de 7.600 mp, o galerie de 6.100 mp cu 37 de magazine, 725 de locuri de parcare, spatii de birouri pentru inchiriat si un imobil cu opt apartamente, destinate de asemenea inchirierii.

"Sfarsitul anului aduce doua noi magazine in reteaua cora Romania. Astazi deschidem cora Bacau, iar in trei saptamani vom inaugura cora Alexandriei, pe Soseaua Alexandriei, la Bucuresti. Ambele sunt amplasate in centre comerciale proprii care fac parte din noua generatie de constructii certificate ecologic. Cu noul centru comercial de la Bacau cora face primul pas in Moldova, care va fi urmat in viitor si de altii", a declarat intr-un comunicat directorul general al companiei, Philippe Lejeune.

In luna iulie reprezentantii cora au anuntat ca pe langa cele doua unitati programate pentru deschidere in 2012, la Bacau si Bucuresti, compania va lansa, in 2013, hipermarketuri in Constanta si Slobozia.

Pentru 2014 sunt planificate noi magazine la Brasov si Ploiesti, cora avand ca obiectiv ca in termen de cinci-opt ani sa inaugureze 15-20 de magazine.

Compania este detinuta de retailerul belgian Louis Delhaize Group si are noua magazine pe piata romaneasca, in centre comerciale proprii sau spatii inchiriate - trei la Bucuresti (Lujerului, Pantelimon si Sun Plaza) si cate unul la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
NEPI anunta cand va inaugura centrul comercial Promenada Sibiu