Oficiali ai serviciului de mesagerie Skype au declarat ca firma a fost tinta atacului unui grup de hackeri din Siria care a incercat sa sustraga date confidentiale ale clientilor, scrie presa internationala.

„Poate ati sesizat ca proprietatile noastre social media au fost atacate”, a transmis Skype, pe Twitter. „Nu au fost compromise date ale utilizatorilor. Ne cerem scuze pentru inconveniente”.

Contul de Twitter, blogul si pagina de Facebook ale companiei par a fi fost de asemenea tinta atacurilor grupului de hackeri numit SEA, conform rapoartelor. Blogul Skype nu a putut fi accesat miercuri seara, redirectand utilizatorii catre homepage-ul companiei.

Grupul SEA a reprodus intr-un mesaj Twitter o copie a ceea ce pare a fi un mesaj transmis de pe contul Skype de pe Twitter. Mesajul spune „Nu folositi serviciile email ale Microsoft, ei va monitorizeaza conturile si vand datele catre guverne. Mai multe detalii in curand pe #SEA”.

Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea New Media »


Setari Cookie-uri