Jocul online a fost lansat in urma cu trei luni si a cumulat 20.000 de jucatori activi.

“Nu ne axam pe atragerea de fonduri, unica sursa de venit fiind in prezent vanzarea de bunuri virtuale din aplicatie, bunuri cu care iti poti ajuta echipa sa devina campioana”, spune George Lemnaru.

In prezent, suporterii LigaUltras isi pot ajuta echipa sustinand-o in meciurile virtuale, atat prin cumpararea de bilete, cat si torte, confetti si coregrafii. Sistemul de pariuri virtuale din LigaUltras este gandit astfel incat sa aduca utilizatorului un profit insemnat si constant de bani virtuali. “Nu luam pondere din acele pariuri”, puncteaza Lemnaru.

Citeste si:

Cu toate acestea, echipa isi propune sa ajunga pe break-even la inceputul verii.

“Am lansat jocul in urma cu 3 luni in Romania si de cateva zile si in Grecia, unde suporterii isi administreaza deja 14 echipe. Crestem peste asteptarile noastre. Pe baza experientei lansarii LigaUltras in Grecia si multumita feedback-ului pozitiv primit din partea utilizatorilor activi, urmeaza alte doua piete cunoscute pentru pasiunea suporterilor de fotbal, Turcia si Italia. Testand reactiile primite din piata, ne dorim ca proiectul LigaUltras sa fie lansat in cel putin 4 tari pana la sfarsitul lunii aprilie 2014”, mai spune Lemnaru, pentru wall-street.ro.

In ceea ce priveste lansarea unor aplicatii speciale pentru iOS si Android, oficialii firmei romanesti spun ca inca nu au in plan in viitorul apropiat, axandu-se in prezent doar pe versiunile de Web si Facebook ale proiectului.