Daca ai un magazin online, esti furnizor de servicii pentru online ori esti interesat de marketing, participa la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital.

Afla mai multe detalii pe site-ul: www.ecomteam.ro.

Produsele Mariei Lucia Hohan pot fi cumparate de la showroom-ul acesteia din cartierul Cotroceni din Capitala, de pe site-ul mlh-shop.com si din 90 de magazine partenere din toata lumea.

„Investitia intr-un magazin propriu ar fi foarte mare, dar sunt sigura ca va veni momentul. Practic, eu am nevoie de zece ani sa cresc si din momentul acesta cred ca mai pot adauga inca zece pana la deschiderea unui magazin propriu in una dintre capitalele europene ori in New York. Nu pot sa spun exact cat inseamna partea de online din vanzarile noastre, dar este un procent semnificativ si a fost fereastra noastra catre lume. Online-ul a fost sansa mea, sunt un copil al online-ului. Site-ul a fost lansat in 2004, intai am avut site-ul si apoi am avut toata colectia. Am inceput cu produsul, dar cum nu aveam foarte multa experienta m-am gandit cum sa-l prezint si sa-l ambalez. Mergeau in paralel lucrurile. Tine si de scoala pentru ca acolo invatam sa facem lucrurile acestea", afirma Hohan.

In 2012, MLH Creation Factory a avut o cifra de afaceri de aproape 785.000 de euro si un profit net de circa 62.000 de euro, conform Ministerului de Finante.

Maria Lucia Hohan si-a inceput businessul in 2003 cu o investitie de 800 de euro, banii fiind primiti de la tatal ei, care pentru a-i imprumuta banii a pus-o sa faca un plan de business. Suma a fost investita in achizitia a doua masini de cusut.

Afla mai multe din textul: Romanca de 33 de ani care imbraca vedetele de la Hollywood: 90% din vanzari sunt la nivel international