Okazii.ro: Romanii cheltuiesc in medie 46,5 euro pe ceasuri

Romanii au cheltuit anul trecut in medie 46,5 euro pentru achizitia de ceasuri, 40,8 de euro pentru imbracaminte si si 23,2 euro pentru parfumuri, conform unei analize realizate de Okazii.ro, unul dintre cele mai mari magazine de licitatii si vanzari online de pe piata locala.

Site-ul are peste 350.000 de produse in categoria moda si frumuste, 84 % dintre acestea fiind noi. Cele mai multe oferte, de proximativ 140.000 de produse, sunt pentru articolele de imbracaminte

Romanii care au cumparat din aceasta categorie anul trecut au cheltuit cel mai mult pentru achizitia de ceasuri, suma media pe acest segment fiind de 46,5 euro. Pe urmatoarele locuri se afla incaltamintea (43,4 euro), imbracamintea (40,8 euro), bijuteriil (31,6 euro), cosmeticele pentru femei (29,2 euro), parfumurile (23,2 euro) si accesoriile (21,9 euro).

Pe de alta parte, cele mai multe tranzactii au fost inregistrate pentru achizitia de imbracaminte si incaltaminte,

“Foarte multi cumparatori din categoriile fashion & beauty revin pe Okazii.ro pentru comenzi noi”, declara Adriana Ancuta, manager al categoriei fashion la Okazii.ro.

Citeste si:
Cele mai mari marketplace-uri online din .ro - alatura-te lor si vinde
Cele mai mari marketplace-uri...

Cei mai multi cumparatori de produse de moda si frumusete de pe Okazii.ro sunt din Bucuresti. Capitala este urmata de judetele Timis, Cluj, Constanta si Brasov.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri