Pe Okazii.ro poate fi accesat un numar de 636 de magazine.

Topul celor mai scumpe produse cumparate din platforma de magazine Okazii.ro cuprinde un echipament de DJ de 3600 euro, un telefon de 2300 euro (marca Blackberry Porsche Design), un sistem desktop de 2000 euro (marca Apple), un aparat foto de 1800 de euro (marca Canon) si un CD player DJ – de 1500 euro.

Obiectele de colectie si arta, au fost si ele in topul achizitiilor facute de utilizatori, dovada ca romanii se orienteaza si catre obiecte rare atunci cand cumpara online, pentru a-si intregi colectiile de mobilier, numismatica si arta. Topul celor mai scumpe obiecte de colectie si arta cumparate online pe Okazii.ro, in primele 7 luni ale anului cuprinde un mobilier de cires de 2500 euro, o moneda de aur inscriptionata cu chipul lui Carol al II-lea - de 2500 euro, un gramofon - de 2116 euro, o statuie de marmura - de 2000 euro si o cutie muzicala - de 1150 euro.

Citeste si:

Studiul Okazii.ro concluzioneaza faptul ca romanii cumpara online tot mai mult, iar produsele scumpe nu fac exceptie. De la sisteme desktop performante la obiecte de colectie, de la telefoane exclusiviste la mobilier de cires, de la echipamente de DJ la gramofoane, de la aparate foto la seturi de monede - toate fac parte din lista de cumparaturi online a romanilor din perioada ianuarie – iulie 2012.

Okazii.ro este cel mai dezvoltat site de licitatii din Romania, concurand cu eBay sau Amazon.