Mutare in industria de digital: Ana-Maria Bogdan devine primul general manager al R/GA Romania

R/GA, agentie interactiva, a numit primul general manager in Romania, in persoana Anei-Maria Bogdan, fost managing director la Grapefruit.

R/GA, agentie full-service de digital, este parte din The Interpublic Group (NYSE:IPG) si, la nivel global, este una dintre cele mai premiate agentii de digital.

Principalele proiecte ale agentiei vizeaza domeniul filmului, al televiziunii si al publicitatii digitale.
Incepand cu luna aprilie 2014, R/GA a numit-o pe Ana-Maria Bogdan in pozitia de general manager pentru filiala din Romania. Ana-Maria Bogdan este unul dintre primii profesionisti romani din zona de digital, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, timp in care a coordonat si implementat proiecte online in industrii precum telecom, banking, media si e-commerce.

Responsabilitatile Anei-Maria Bogdan in conducerea biroului din Romania includ dezvoltarea, consolidarea si cresterea echipei locale. Ana-Maria Bogdan reprezinta filiala locala si ca membru in board-ul R/GA la nivel global.

R/GA se afla pe piata din Romania din anul 2012. Filiala locala sustine proiectele internationale si se concentreaza pe oferirea de solutii si implementarea campaniilor unor clienti precum Nokia, L’Oreal sau Turkcell.

Citeste si:
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Andra Olar-Caragea este noul...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri