Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare lanseaza platforma de cumparare online a politelor de raspundere civila auto (RCA), dupa o investitie de 44.000 de euro www.raiffeisenasigurari.ro.

Noua platforma se adreseaza tuturor celor care au nevoie sa incheie o polita RCA, in principal persoanelor fizice, fara a exclude insa persoanele juridice.

Dupa introducerea datelor in campurile afisate, clientul va putea vizualiza ofertele comparate de la 6 companii de asigurare. Dupa ce este aleasa una dintre oferte se plaseaza comanda, iar clientul va avea la dispozitie 3 modalitati de plata, respectiv ordin de plata, online si ramburs. Livrarea politei RCA se va face gratuit, prin curier rapid.

Pe piata exista multi concurenti care incheie polite RCA, online. Printre acestia se numara RCA-ieftin.ro, RCA-auto.ro sau eMag.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri