"Platforma de vanzare online este complet operativa si constituie un vector important in strategia de dezvoltare a PRBA. Expansiunea segmentului de vanzari electronice, la nivel national, ne-a determinat sa investim in dezvoltarea unei platforme, destinate clientilor cu acces la Internet. Cei care vor sa incheie rapid o polita RCA o pot face chiar de pe prima pagina a postasig.ro, unde au la dispozitie un calculator care sa-i ajute in alegerea asigurarii", a declarat Viorel Motoroiu, CEO Posta Romana Broker de Asigurare.

Lansarea brokerului de asigurare al Postei Romane a avut loc la finele lunii octombrie 2014, la o luna dupa ce noua entitate a primit autorizatia de functionare de la Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF). Potrivit directorului general al Postei Romane, Alexandru Petrescu, facilitatea pusa la dispozitie de PRBA se aliniaza strategiei operatorului national de servicii postale de a intra cat mai rapid si la costuri cat mai reduse pe piata tranzactiilor online.

Posta Romana Broker de Asigurare este controlata integral de Posta Romana. PRBA intermediaza asigurari generale, de la RCA la polite de sanatate. In acest moment, societatea ofera servicii de asigurare prin intermediul unor birouri dedicate in 220 de oficii postale din toata tara, dar si in oficii partajate, la ghiseu. Alaturi de 317 intermediari in asigurari, cei aproximativ 12.000 de agenti si factori postali pot indruma clientii catre produsele, serviciile si punctele acreditate de vanzare ale PRBA.

Sursa foto: Mediafax Foto