Soferii aflati in Bucuresti au acum posibilitatea sa solicite o oferta de service auto direct de pe telefonul mobil si sa o accepte pe cea mai avantajoasa, prin intermediul aplicatiei Auto.ro.

Auto.ro lanseaza functia “Cerere Service” care permite accesul la oferte de service auto din Bucuresti, fara alte taxe sau comisioane suplimentare, direct din aplicatia de mobil Auto.ro.

Soferii care au probleme cu masina sau doresc o revizie auto pot solicita oferte de service prin intermediul telefonul mobil, facand economie de timp si de bani. Service-urile existente in platforma Cerere Service ofera o varietate de servicii auto: revizie, ITP, reparatie auto, vulcanizare, etc.

Pentru a solicita oferte de service direct din aplicatia de mobil Auto.ro soferii trimit o Cerere Service si primesc pe telefonul mobil oferte de la mai multe service-uri auto, dintre care o aleg pe cea mai avantajoasa. Ulterior completeaza datele autovehiculului, datele de contact si se programeaza instant.

Astfel, soferii pot compara in timp real ofertele mai multor service-uri si o pot alege pe cea mai avantajoasa, in functie de pret si proximitate. Pentru utilizatorii care au completat profilul Masina Mea, se vor precompleta automat datele existente ale masinii si ale soferului in formularul de trimitere Cerere Service. In curand, modulul se va extinde in marile orase din tara.

Citeste si:
Piata auto va depasi 200.000 de unitati anul acesta
Piata auto va depasi 200.000...

Aplicatia se instaleaza gratuit iar soferii care doresc pot sa sa achizitioneze Rovinieta, RCA sau sa plateasca Parcarea, prin card bancar sau SMS.

Auto.ro are peste 350.000 de instalari din Google Play si App Store, alaturi de cele 2.600 de recenzii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Lamborghini inventeaza un nou supercapacitor