Romtelecom a eliminat din grilele sale de satelit mai multe televiziuni, dintre care Money Channel, Pro TV International si UTV.

Potrivit unor anunturi publicate pe contul oficial de Facebook al Romtelecom, pachetele de televiziune ale companiei au fost reconfigurate luni.
Astfel, grila serviciului de televiziune Maxim DTH (Direct-To-Home) al Romtelecom are in plus urmatoarele televiziuni: Fine Living Network, AMS, YFE, Mooz Hits si TVE. Au fost eliminate Money Channel, Pro TV International si UTV, potrivit Mediafax.

Din aceeasi zi, grila serviciului de televiziune IPTV Maxim (televiziune prin internet) a Romtelecom are in plus urmatoarele televiziuni: Fine Living Network, AMS, YFE si TVE. Au fost eliminate de asemenea televiziunile Money Channel si Pro TV International. Pe de alta parte, incepand de luni, grila Variat - DTH a Romtelecom are in plus televiziunile History Channel, FilmBox, FilmBox Plus, TV 1000 si Mooz Hits. Din grila au fost eliminate televiziunile Comedy Central Extra, Shorts TV, The Money Channel, Pro TV International si UTV.

Tot incepand de luni pachetul suplimentar HD (High-Definition) - DTH al Romtelecom include televiziunea Eurosport 1 HD. "Noua grila a serviciilor de televiziune ofera clientilor, in functie de abonamentul detinut, pana la 128 canale", se spune in anuntul Romtelecom.
Reconfigurarea grilelor Romtelecom va fi insotita si de o modificare a tarifului perceput abonatilor la serviciile de televiziune prin tehnologiile DTH si IPTV. Astfel, incepand de luni, tariful lunar pentru pachetul de servicii detinut creste cu 0,5 euro (0,62 euro cu TVA). Potrivit Romtelecom, clientii companiei au fost notificati conform legislatiei cu privire la aceste modificari. La finalul anului 2013, Romtelecom avea peste 4,85 milioane de abonamente in portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet in banda larga si voce etc. Totodata, Romtelecom detine compania de cablu NextGen Communications.

Citeste si:
Romania, cel mai mare numar de clienti pentru pachetele Magenta One
Romania, tara cu cel mai mare...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Ce solutie propune Telekom pentru reintroducerea canalelor Discovery
Setari Cookie-uri