Apple, unul dintre cei mai mari producatori de dispozitive mobile din lume, este pe punctul de a cumpara aplicatia Swell in schimbul sumei de 30 de milioane de dolari, arata surse din piata, citate de presa internationala.

Potrivit informatiilor, Apple va prelua controlul acestui start-up finantat partial de catre Google Ventures chiar din aceasta saptamana, cand gigantul american va bloca activitatea sa timp de sapte zile. Swell este o aplicatie dezvoltata pentru iOS care compileaza podcasturi si alte show-uri intr-un streaming personalizat.

Desi Apple detine deocamdata o aplicatie de tip podcast, ratingul acesteia in magazinul virtual este foarte slab, utilizatorii cotand-o cu scorul de 1,5 din 5. Tocmai de aceea acesta pare sa fie motivul pentru care gigantul IT american intentioneaza sa cumpere acest start-up pentru a-si imbunatati prezenta in aceasta directie.

Achizitia Swell vine intr-un fel sau altul in completarea tranzactiei dintre Apple si Beats Electronics, in urma careia compania americana a cumparat drepturile utilizarii si promovarii brandului de echipamente muzicale.

Sursa foto: captura swell.com / vimeo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri