Aeroporturi Bucuresti lanseaza vineri o aplicatie de mobil destinata pasagerilor care utilizeaza serviciile Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti, prin care sunt furnizate informatii despre zboruri, portile de imbarcare, pozitionarea spatiilor comerciale sau traseul catre aerogara.

"Prin intermediul acestei aplicatii, denumita Henri AppPort, pasagerii pot afla informatii in timp real despre statusul fiecarei curse aeriene programate sa decoleze si sa aterizeze pe Aeroportul Henri Coanda, avand totodata posibilitatea de a identifica pe harta aeroportului care sunt ghiseele de check in si portile de imbarcare repartizate fiecarui zbor. De asemenea, aplicatia prezinta utilizatorilor pozitionarea pe harta a magazinelor si spatiilor de servicii (farmacie, frizerie, standuri de ziare etc), dar si reducerile si ofertele din restaurante si cafenele", se arata intr-un comunicat al companiei care administreaza aeroporturile Capitalei.

Pasagerii mai pot afla, prin intermediul aplicatiei, care este traseul cel mai scurt catre Aeroportul Henri Coanda, starea vremii in Bucuresti, dar si in orasul de destinatie.

Aplicatia a fost dezvoltata pentru Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti de catre Alpha Rocas Romania, are variante in limba romana si in engleza si este disponibila pentru sistemele de operare Google Android si Apple IOS.

Citeste si:
Ministrul Sportului: Confirm ca EURO 2020 va avea loc la Bucuresti
Ministrul Sportului: Confirm...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
22 de drumuri nationale si A2, inchise. Trenuri anulate din cauza viscolului
Setari Cookie-uri